VNU

Dit is Elektrotechniek 2015

Elektrotechniek wordt van 29 september tot en met 2 oktober gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Het idee achter de beurs is totaal vernieuwd. Van beurs naar event. Elektrotechniek kent vier toepassingsgebieden.

Op de beursvloer worden deze omgevingen nagebouwd, voorzien van state-of-the-art innovaties in een werkende,realistische opstelling. Voor exposanten een heel bijzondere manier om hun producten te presenteren, voor bezoekers een unieke gelegenheid om al deze totaaloplossingen werkend bij elkaar te zien. Uiteraard worden deze toepassingen zo ingebouwd dat er alle ruimte is om te kijken naar de techniek erachter.

Elektrotechniek is het belangrijkste vakevent voor de elektrotechnische branche in de Benelux. 

De beurs ademt uit dat alles wat in Nederland gebeurt, te danken is aan de kennis en de inspanning van de elektrotechnische sector. Ouderen langer thuis laten wonen, de Elektrotechnische sector maakt het mogelijk. Energiebesparen. Ja, graag. De elektrotechnische sector maakt dit mogelijk. De hele keten - van system integrator en paneelbouwer tot de installateur - maakt gezamenlijk alles mogelijk wat er in Nederland gebeurt. Die trots komt tot uiting op de beursvloer en in alle campagnes die aan het event vooraf gaan. Fedet en Jaarbeurs trekken hierin gezamenlijk op. 


Contact

Voor al uw vragen kunt u op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur contact opnemen met
Customer Service:
T: +31 (0)30 295 29 99
E: service@jaarbeurs.nl