VNU

Installatie Journaal is het meest gelezen vakblad in de e-sector. Installatie Journaal biedt een inspirerend zicht op trends en ontwikkelingen in de elektrotechnische installatiebranche. Nieuwe installatietechnieken, normen en producten worden belicht vanuit een technisch en praktisch oogpunt.

Installatiejournaal 360x86

---------------------------------------------------------------------------

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.
UNETO-VNI wil de leden op een professionele, slagvaardige en klantgerichte manier ondersteunen. Met duurzaamheid hoog in het vaandel. Voor de leden bieden we een platform voor kennisuitwisseling. Op maatschappelijk, sociaal en economisch terrein zijn we een toonaangevende speler in het publieke en politieke debat. We laten onze stem horen en behartigen de belangen van onze leden op economisch, sociaal, maatschappelijk en juridisch gebied. Intussen bewaken we de waarde van het merk. UNETO-VNI staat garant voor service, vakmanschap en kwaliteit voor de opdrachtgevers van onze leden. 
UNETO-VNI streeft naar een vitale marktpositie en een optimaal economisch en financieel handelsklimaat voor de leden: ondernemers in de installatiebranche en in de elektrotechnische detailhandel.

 

E&I is al 35 jaar de autoriteit onder de media voor de elektrotechnische installatiebranche. Tien keer per jaar 60 pagina’s nieuws over innovaties in elektrotechniek, domotica, verlichting, ICT, procestechniek, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Met de nieuwste toepassingen, tips & trucs en adviezen over alle aspecten van de technische bedrijfsvoering. Voor installatieprofessionals in de woningbouw, utiliteit, infratechniek, industrie en de particuliere sector. E&I heeft ook een gratis maandelijkse online nieuwsbrief. Aanmelden? Klik hier: www.installmedia.nl/ALLICHT® geeft aandacht aan ‘practical cases’, actualiteiten en producten; met een vleugje techniek.Wij voeren een rechtvaardige pen; zeggen waar het op staat. Eerlijk duurt het langst. Ons vakblad is gericht op het gehele vakgebied; inclusief installaties.


 

Henk & Fred is het magazine voor de gehele elektrotechnische branche dat 5x per jaar wordt uitgegeven. Met een oplage van meer dan 23.000 exemplaren per editie is dit het leukste en grootste technische magazine binnen onze branche. Het magazine is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich interesseert in de elektrotechniek, dus van monteur tot directeur! Meld je aan op www.henkenfred.nl en ontvang Henk & Fred 5x per jaar gratis. 

  

 

Installatie Totaal wordt uitgegeven door Dero Uitgevers en is het magazine voor installateurs en adviseurs. Boordevol nieuws uit de installatiemarkt, technische artikelen, productinformatie, interviews en bedrijfsnoviteiten. Zowel in print als online houden wij u altijd op de hoogte over de laatste ontwikkelingen binnen de installatiebranche. 

 

LED Magazine is het leidinggevende Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij (led-)verlichting in Vlaanderen en Nederland. LED Magazine is een offline en online nieuws- en opiniemedium. In het vakblad vindt u ieder kwartaal uitgebreide nieuws- en achtergrondartikelen. De website biedt met een dagelijkse nieuwsrubriek en wekelijkse nieuwsbrief de meest actuele marktinformatie.

 Solar Magazine is het leidinggevende Nederlandstalige multimediale platform voor eenieder die professioneel betrokken is bij zonne-energie in Vlaanderen en Nederland. Solar Magazine is een offline en online nieuws- en opiniemedium. In het vakblad vindt u ieder kwartaal uitgebreide nieuws- en achtergrondartikelen. De website biedt met een dagelijkse nieuwsrubriek en wekelijkse nieuwsbrief de meest actuele marktinformatie.

Solar Magazine mediapartner ELT

Utilities is een vakblad over duurzaamheid, energie, water en gassen in de vrije markt. Verduurzaming, technologie, voorzieningszekerheid, leveringszekerheid, inkoop, uitbesteding, liberalisering, onderhoud, metering, aardgasmarkt, elektriciteitsmarkt, watermarkt en de markt voor industriële gassen zijn onderwerpen die in Utilities onder de aandacht komen.  Lezers van Utilities zijn  producenten, toeleveranciers en afnemers van utilities in de utilities-intensieve industrieën, utilities- en inkoopmanagers, productiemanagers en hoger- en middelmanagement, technisch specialisten, adviseurs, landelijke en lokale overheden, beleidsmakers en medewerkers van universiteiten en hogescholen.

        

 

---------------------------------------------------------------------------


   

 

 

 

e totaal mediapartner

 

Installatie Totaal 


Otar mediapartner

 

Processcontrol mediapartner 


  

Smar thomes Mediapartner ELT 

 

  Vraag en Aanbod   

 


Contact

Voor al uw vragen kunt u op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur contact opnemen met
Customer Service:
T: +31 (0)30 295 29 99
E: service@jaarbeurs.nl