VNU

Interesse in deelname?
  • Zoek een standlocatie uit op de online plattegrond
  • Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie

Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Bel of mail ons!

De elektrotechnische markt innoveert

Hoe transformeer je een louter onderdelen- en productenbeurs tot een kennisevenement voor het hele vakgebied? Hoe kom je tot een modern vakevenement waar de de gebruikte componenten in de eindtoepassingen direct zichtbaar zijn?

Op weg naar een nieuw concept

De hoeveelheid elektrotechnische toepassingen is al immens en groeit exponentieel. De complexiteit van installaties, de range van toepassingsgebieden en de automatisering ontwikkelen zich razendsnel. Elektrotechniek is dan ook de sleutel voor vernieuwende, duurzame en comfortabele oplossingen in de toekomst. Alleen hoe maak je dit zichtbaar? De meeste van al deze prachtige oplossingen zitten verstopt in muren, achter bedieningspanelen, in gebruiksvoorwerpen, onder vloeren of zelfs in de grond.

De oplossing

De beursindeling gaat volledig op de schop. De focus ligt niet meer ligt op losse producten en componenten maar op het eindproduct zoals dit in de dagelijkse praktijk daadwerkelijk wordt toegepast. Een eindproduct dat alleen maar kan ontstaan door de samenwerking van expertise uit verschillende sectoren.

» Ga hier naar de interactieve beursplattegrond 

3D

Hoe ziet die beursvloer er dan uit?

Vertaald naar het evenement zijn dit vier centraal gelegen pleinen met elk een eigen toepassingsgebied. Elk plein toont eigen creatieve en onverwachte oplossingen. Eureka-momenten die alleen ontstaan door nauwe samenwerking en het gebruik van verschillende en uiteenlopende expertise. Dit zijn de oplossingen voor nu én voor in de (nabije) toekomst.

1. Woning
2. Industrie 
3. Utiliteit 
4. Infra & Energie 

Dankzij de toepassing worden de gebruikte componenten zichtbaar en ontmoeten verschillende specialismen zich op één centrale locatie.

» Van plan tot uitvoering. De indeling van de toepassingsgebieden
» Hoe wordt je deelnemer van één van de toepassingswerelden 

Elektrotechniek is een samenwerking tussen Jaarbeurs en Fedet.


fedet

De Fedet, onder de vlag van FME-CWM, vertegenwoordigt ruim 200 bedrijven uit de elektrotechnische toelevering (producenten, groothandel, agenten en importeurs) met als doel een platform te bieden voor ontwikkelingen in de technologie, regelgeving en markt.
www.fedet.nl

» Concept
» Toepassingen
» Expositieprogramma
» Terugblik vorige editie
» Deelnemerslijst
» Offerte aanvragen