Elektrotechniek 2018

Van 6 tot en met 8 november vindt Elektrotechniek 2018 plaats. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar de hele branche centraal staat. Elektrotechniek 2018 heeft een sterke focus op technologie, uitgewerkt naar drie thema’s: Open source & Connectiviteit, Educatie & Ontwikkeling en Digitalisering & Technologie. 

Stay future proof! Sluit je aan bij Elektrotechniek 2018!

Lees verder

Elektrotechniek
Elektrotechniek

Open Source & Connectiviteit

De E-installatiemarkt is volop in beweging. Dankzij technologische ontwikkelingen liggen er grote kansen op het gebied van connectiviteit.

Elektrotechniek

Educatie & Ontwikkeling

De traditionele elektricien bestaat straks niet meer. In de komende jaren transformeert de E-installateur van uitvoerder naar adviseur.

Elektrotechniek

Digitalisering & Technologie

Door het gebruik van talloze digitale componenten in combinatie met technologische ontwikkelingen verandert het werkveld van de installateur doorlopend.

Data & tijden

Lees verder Elektrotechniek

Plattegrond

Lees verder Elektrotechniek

Bezoekersprofiel

Lees verder Elektrotechniek

Wilt u ook deelnemen?


WAGO, Spelsberg, OBO-Bettermann, Attema, Forehand, Oosterberg, Miasin en Fluke zijn komende editie al aanwezig op Elektrotechniek 2018. Stuk voor stuk bedrijven die fantastisch aansluiten bij het concept van deze editie. Zij zijn al enthousiast, hier enkele deelnemers aan het woord. Wilt u ook deelnemen aan dé vakbeurs Elektrotechniek?

Graag overleggen wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een prachtige stand, maar u kunt ook een andere invulling geven aan uw deelname. Specifiek voor leadgeneratie, kennisoverdracht of gewoon extra promotie. Voor elk doel kunnen wij voor u de juiste middelen inzetten. Samen met ons team maken wij graag voor u een passend advies op maat.

 
Wij helpen u graag om uw doel te bereiken.
Yvette van Leeuwen, Brandmanager
Oene La Gro, Sales Manager
Joyce van de Hoef, Accountmanager
T: +31 (0)30 295 29 99
Ook exposeren op
Elektrotechniek? Vraag een
vrijblijvende offerte aan.

Zichtbaar op het grootste platform
in de installatiebranche

Wilt u met uw producten of diensten zichtbaar zijn voor 100.000+ installateurs? Installatieprofs heeft voor Elektrotechniek de volgende categorieën: E-installatie, Gebouwautomatisering & Domotica, (Duurzame) Energie, Verlichting, Tools & materieel en Diensten & Kennis. Op Installatieprofs kunt u leads en naamsbekendheid genereren in de installatiebranche? Of wilt u uw introductie in de markt lanceren? Dan zit u bij InstallatieProfs op de juiste plek! 

Neem contact op