Obimex, de groothandel voor bouwmaterialen

Als je op zoek bent naar bouwmaterialen voor bijvoorbeeld de bouw of elektrotechniek, dan ben je bij Obimex op de juiste plek! Obimex is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige bouwmaterialen en heeft een uitgebreid assortiment voor onder andere de elektrotechniek.

Bij Obimex vind je een aanbod van schakelaars voor verlichting tot Rockfon Blanka voor je plafond. Als professional kun je hier terecht voor het beste advies, maar ook voor de beste service ben je op de juiste plek bij Obimex!

Ruim aanbod kabels

Obimex heeft een breed en diep assortiment aan kabels van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is iedere kabel binnen het assortiment verkrijgbaar in diverse maten en diktes. Ook bied Obimex speciale kabels aan voor buiteninstallaties die bestand zijn tegen elementen zoals water, zon en storm.

Schakelaars en stopcontacten

Ook vind je bij ons een ruim aanbod aan schakelaars en stopcontacten van verschillende A-merken. Al onze schakelaars en stopcontacten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, stijlen en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of een moderne variant. De kans dat je bij ons slaagt is gegarandeerd 100%.

Verlichting

Verlichting is enorm belangrijk binnen een woning of bedrijfspand. Obimex begrijpt dat als geen ander! Daarom beiden wij een uitgebreid assortiment verlichting aan. Van LED-lampen tot traditionele gloeilampen. Voor ieder probleem op het gebied van verlichting, vind je bij ons – eventueel samen met onze specialisten – gegarandeerd een passende oplossing.

Werkplaatsbenodigdheden

Obimex biedt verschillende gereedschappen en apparatuur aan om te helpen bij het bouwen en aanleveren van elektrotechnische installaties. Obimex heeft alles wat jij nodig hebt om jouw verbouwing tot in de puntjes te laten verlopen.

Ben je een professional, maar loop je tegen een probleem aan en kom je niet tot een geschikte oplossing? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten. We denken graag met je mee en ondersteunen je met alle plezier waar nodig is!

Categories:

Tags:

Comments are closed

Adverteren