elektrotechnische markt innoveert

Hoe transformeer je een louter onderdelen- en productenbeurs tot een kennisevenement voor het hele vakgebied? Hoe kom je tot een modern vakevenement waar de de gebruikte componenten in de eindtoepassingen direct zichtbaar zijn?

Op weg naar een nieuw concept

De hoeveelheid elektrotechnische toepassingen is al immens en groeit exponentieel. De complexiteit van installaties, de range van toepassingsgebieden en de automatisering ontwikkelen zich razendsnel. Online Elektrotechniek is dan ook de sleutel voor vernieuwende, duurzame en comfortabele oplossingen in de toekomst. Alleen hoe maak je dit zichtbaar? De meeste van al deze prachtige oplossingen zitten verstopt in muren, achter bedieningspanelen, in gebruiksvoorwerpen, onder vloeren of zelfs in de grond.

De oplossing

De beursindeling gaat volledig op de schop. De focus ligt niet meer ligt op losse producten en componenten maar op het eindproduct zoals dit in de dagelijkse praktijk daadwerkelijk wordt toegepast. Een eindproduct dat alleen maar kan ontstaan door de samenwerking van expertise uit verschillende sectoren.

Tags:

Comments are closed

Adverteren